Verdura Ecològica

Productes visitats

Bròquil
EnterBio
1 Flor d'aproximadament 750 grams Bròquil crescut en un...
Código GTIN : 6118777603844
Referencia producto : 594-Pieza
Texto Nuevo
Categoría : Verdura Ecològica
Precio : 3.80
Stock :   Falta de existencias

Frescos>Fruites i Verdures>Verdura Ecològica>Bròquil
bròquil Ampliar

Bròquil

594-Pieza

Nou producte

1 Flor d'aproximadament 750 grams

Bròquil crescut en un medi ambient camí sense utilitzar productes químics de síntesi ni organismes modificats genèticament, l'obtenció d'aliments sans i protegir el medi ambient. El bròquil és una cruciferous planta que ha estat reconegut per la comunitat científica per prendre acció preventiva del càncer de Coll...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 37 Punts de la targeta. El total del carret 37 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,04 €.


3,80 € amb impostos

5,07 € per kg

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

1 Flor d'aproximadament 750 grams

Bròquil crescut en un medi ambient camí sense utilitzar productes químics de síntesi ni organismes modificats genèticament, l'obtenció d'aliments sans i protegir el medi ambient. El bròquil és una cruciferous planta que ha estat reconegut per la comunitat científica per prendre acció preventiva en el càncer de Còlon. A més a més, també proporciona importants quantitats de ferro. El consum de bròquil actua en la prevenció de malalties. Principalment càncer de còlon. En el camp de la nutrició, bròquil destaca en la prevenció de l'anèmia pel seu alt contingut en ferro. Ofereix, a més a més, tonutrients i diverses vitamines i minerals, com les vitamines C i E, calci, i com ja s'ha dit, el ferro. Origen: Castella-La Manxa.

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: