Verdura Ecològica

Productes visitats

La Coliflor Es
Kernel
Orgànica de coliflor.
Código GTIN : 8426641002616
Referencia producto : 1636-500gr-aprox
Texto Nuevo
Categoría : Verdura Ecològica
Precio : 3.90
Stock :   Falta de existencias

Frescos>Fruites i Verdures>Verdura Ecològica>La Coliflor Es

La Coliflor Es

1636-500gr-aprox

Nou producte

Orgànica de coliflor.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 39 Punts de la targeta. El total del carret 39 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,04 €.


3,90 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Més informació

Sabies que...?

Una dieta que és multicolor és sempre una dieta saludable. Aliments de color blanc com la coliflor, enforteix el sistema immunitari.

El principal component de la coliflor és l'aigua, que, acompanyada pel baix contingut que conté hidrats de carboni i proteïnes, greixos, el converteix en un aliment de baixa de la ingesta calòrica. Es considera una bona font de fibra, així com vitamines i minerals.

La coliflor és ric en vitamina C, folate, i la vitamina B6. També conté altres vitamines del grup B, com B1, B2 i B3, però en menor quantitat. La vitamina C té antioxidants, que intervenen en la formació de col·lagen, ossos, dents i glòbuls vermells de la sang, i promoure l'absorció del ferro dels aliments i la millora de les defenses contra les infeccions. Folates estan involucrats en la producció de vermell i glòbuls blancs, en la síntesi de material genètic i en la formació d'anticossos del sistema immunològic. Vitamina B1 actua sobre el metabolisme dels hidrats de carboni. Per tant, les necessitats d'aquesta vitamina depèn, en part, el contingut de carbohidrats de la dieta diària. La seva deficiència pot estar associat amb trastorns neurològics o mental (fatiga, pèrdua de concentració, irritabilitat, depressió). El magnesi té un paper important en la formació dels ossos i de les dents, es relaciona amb el funcionament d'intestí, nervis i músculs. A més a més, millora la immunitat i té un efecte laxant suau. Com altres verdures de la mateixa gènere Brassica, el consum de la coliflor és assessorat pel seu alt contingut en elements fitoquímics (glucosinolates, isothiocyanates i indoles). Aquests contribueixen a la prevenció d'algunes malalties degeneratives i estimulen el sistema immunitari, per la seva naturalesa com un antioxidant. Molts d'aquests compostos de sofre (dimetilsulfuro, trimetilsulfuro ) són les responsables del fort aroma que desprenen aquest vegetal durant la cocció.. Font: Murcia/ Andalusia

Opiniones

28 altres productes en la mateixa categoria: