Superfoods

Productes visitats

Phyto-Detox Crua En Pols
Biotona
BIO-És un PRODUCTE barreja sinèrgica de plantes 100%...
Código GTIN : 5412360009701
Referencia producto : 2757-200gr-Biotona
Texto Nuevo
Categoría : Superfoods
Precio : 20.00
Stock :   Disponible

Superfoods>Phyto-Detox Crua En Pols
Phyto detox Crua en Pols Ampliar

Phyto-Detox Crua En Pols

2757-200gr-Biotona

Nou producte

BIO-És un PRODUCTE barreja sinèrgica de plantes 100% biològic, i s'asseca a l'aire lliure. Les llavors del card de llet per donar suport al fetge en el seu desintoxicació funció i la neteja. Cúrcuma participa en una bona digestió dels greixos. Chlorella és una de les algues de l'antiga aigua dolça, unicel·lular, verd lluminós, degut a la seva alta...

Més detalls

1 Article

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 200 Punts de la targeta. El total del carret 200 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,20 €.


20,00 € amb impostos

100,00 € per Kg

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

BIO-És un PRODUCTE barreja sinèrgica de plantes 100% biològic, i s'asseca a l'aire lliure. Les llavors del card de llet per donar suport al fetge en el seu desintoxicació funció i la neteja. Cúrcuma participa en una bona digestió dels greixos. Chlorella és una de les algues de l'antiga aigua dolça, unicel·lular, verd lluminós, gràcies al seu alt contingut en clorofil·la i té un alt preciosos i contingut en phyto-nutrients. Com la pols del suc de l'herba de blat. L'arrel de dent de lleó ajuda interior de la purificació del cos i el fonoll llavors ajudar a disminuir l'intern sensació d'estar inflat. La yacon bolivià, o de pera, de la terra, conté més d'un 40% d'inulina ( fibra soluble). La fulla de la carxofa de donar suport al fetge i la desintoxicació procés en general. Biotona Phyto-Detox es recomana una ingesta diària en la nostra dieta occidental, massa ric en greixos, o cures de desintoxicació. D'ús : afegir la pols a la seva smoothiies i batuts en combinació amb suc de fruites, altres aliments, o simplement en la llet ( vegetal ), iogurt, o l'aigua, com a preferit. Ingredients: pols (100%) de card de llet, cúrcuma, chlorella, dent de lleó suc,blat herba, fonoll,yacon, la carxofa.

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: