Superfoods

Productes visitats

Cacau en pols Bio
Biotona
BIO-PRODUCTE Biotona de Cacau en Pols Bio prové de les...
Código GTIN : 5412360007431
Referencia producto : 2512-200gr-Biotona
Texto Nuevo
Categoría : Superfoods
Precio : 8.50
Stock :   Falta de existencias

Superfoods>Cacau en pols Bio
en pols, caco pura biotona Ampliar

Cacau en pols Bio

2512-200gr-Biotona

Nou producte

BIO-PRODUCTE Biotona de Cacau en Pols Bio prové de les mongetes de Theobroma cacao, un arbust que creix en terres fèrtils de les selves tropicals d'amèrica del sud. El cacau va ser utilitzat com a font pels Asteques i Maies en el ritual i la cerimònia. Va ser introduït a Europa pels espanyols colons. La pols...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 85 Punts de la targeta. El total del carret 85 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,09 €.


8,50 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

BIO-PRODUCTE Biotona de Cacau en Pols Bio prové de les mongetes de Theobroma cacao, un arbust que creix en terres fèrtils de les selves tropicals d'amèrica del sud. El cacau va ser utilitzat com a font pels Asteques i Maies en el ritual i la cerimònia. Va ser introduït a Europa pels espanyols colons. La pols s'obté per un procés tradicional de fred pressionar des de les faves, la fermentació i assecat al sol. El resultat d'això és un cacau en pols 100% pur i fresc, no s'ha vist modificat, no dolça, que conté totes les tonutrients natural. Ingredients: 100% de cacau en pols Bio.

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: