Superfoods

Productes visitats

Trossos de cacau Bio
Biotona
BIO-PRODUCTE Biotona Peces de Cacau Bio prové de les...
Código GTIN : 5412360007448
Referencia producto : 2511-300gr-Biotona
Texto Nuevo
Categoría : Superfoods
Precio : 10.93
Stock :   Disponible

Superfoods>Trossos de cacau Bio
Trossos de Cacau Bio Ampliar

Trossos de cacau Bio

2511-300gr-Biotona

Nou producte

BIO-PRODUCTE Biotona Peces de Cacau Bio prové de les mongetes de Theobroma cacao, un arbust que creix en terres fèrtils de les selves tropicals d'amèrica del sud. El cacau va ser utilitzat com a font pels Asteques i Maies en el ritual i la cerimònia. Va ser introduït a Europa pels espanyols colons....

Més detalls

3 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 109 Punts de la targeta. El total del carret 109 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,11 €.


10,93 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

BIO-PRODUCTE Biotona Peces de Cacau Bio prové de les mongetes de Theobroma cacao, un arbust que creix en terres fèrtils de les selves tropicals d'amèrica del sud. El cacau va ser utilitzat com a font pels Asteques i Maies en el ritual i la cerimònia. Va ser introduït a Europa pels espanyols colons. Les peces dels grans de cacau fresc des de Perú Biotona s'obté mitjançant un procés de neteja i groller dels grans de cacau orgànic, fermentació i assecat al sol. El producte final, cruixent és 100% pur i fresc, sense altres afegit substàncies, i conté tots els tonutrients natural. Un producte de qualitat excepcional, tant en gust com en nutricional, per al real especialistes!

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: