Superfoods

Productes visitats

Chlorella-spirulina en pols
Biotona
BIO-PRODUCTE Chlorella és una de les algues d'aigua...
Código GTIN : 5412360007462
Referencia producto : 2509-200gr-Biotona
Texto Nuevo
Categoría : Superfoods
Precio : 16.50
Stock :   Falta de existencias

Superfoods>Chlorella-spirulina en pols
Chlorella-Spirulina En Pols Ampliar

Chlorella-spirulina en pols

2509-200gr-Biotona

Nou producte

BIO-PRODUCTE Chlorella és una de les algues d'aigua dolça, és unicel·lular i és verd lluminós a causa del seu alt contingut de clorofil·la.Chlorella, que és, per naturalesa, ric en micronutientes, vitamines i minerals, són una font natural de vitamines i aminoàcids en perfectes proporcions. Spirulina és una de les algues...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 165 Punts de la targeta. El total del carret 165 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,17 €.


16,50 € amb impostos

82,50 € per Kg

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

BIO-PRODUCTE Chlorella és una de les algues d'aigua dolça, és unicel·lular i és verd lluminós a causa del seu alt contingut de clorofil·la.Chlorella, que és, per naturalesa, ric en micronutientes, vitamines i minerals, són una font natural de vitamines i aminoàcids en perfectes proporcions. Spirulina és una de les algues d'aigua dolça d'un color verd blavós i espiral en forma. Utilitzat per milers com a font d'aliment. Aquesta alga conté un veritable tresor de la fitinutrientes i és la font de proteïna més concentrada és conegut per nuetsros dies ( fins a un 70%). L'spirulina manté la vitalitat en general. Ocupació: Afegir Biotona Pols de chlorella i spirulina a la seva batuts, batuts, combinat amb els sucs de fruites i d'altres súper aliment o una mica d'aigua. Ingredients: pols de chlorella(50%) i pols de spirulina(50%)

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: