Superfoods

Productes visitats

El suc fresc de les plantes
Biotona
BIO-PRODUCTE Biotona Bio Supergreens és superior, es...
Código GTIN : 5412360007516
Referencia producto : 2420-200gr-Biotona
Texto Nuevo
Categoría : Superfoods
Precio : 28.00
Stock :   Disponible

Superfoods>El suc fresc de les plantes
suc, supergreens biotona Ampliar

El suc fresc de les plantes

2420-200gr-Biotona

Nou producte

BIO-PRODUCTE Biotona Bio Supergreens és superior, es barreja dels millors aliments de color verd, bio i pur. Conté 100% verda d'aliments que proporcionen a cada una llarga llista de phyto nutrients i nutrients presents naturalment en ells, com ara vitamines, minerals, enzims,... Conté...

Més detalls

1 Article

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 280 Punts de la targeta. El total del carret 280 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,28 €.


28,00 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

BIO-PRODUCTE Biotona Bio Supergreens és superior, es barreja dels millors aliments de color verd, bio i pur. Conté 100% verda d'aliments que proporcionen a cada una llarga llista de phyto nutrients i nutrients presents naturalment en ells, com ara vitamines, minerals, enzims,... Conté pols de suc d'herba de blat, ordi, alfals, kamut, i la civada. A més d'aquests cereals a la gespa, la barreja conté chlorella i spirulina biològiques, dos super algues a causa de la seva composició nutricional rica en proteïnes i minerals, són una font d'aliment complet i millor. També conté pols d'espinacs i bròquil biològics, així com algues d'Escòcia ( fucus, goemon, i pelvetia mar, verdures, Seagreens ), amb un perfil nutricional que és diferent a cada un. El te verd japonès Matcha, 100% pura i molt ric en catequines EGCG, L-teanina, etc., Es completa la fórmula amb els autèntics, canonges, bio-crescut a la primavera de l'aigua ( ric en glucosinolates). Tots els aliments són crus. Menjar vegà.

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: