Porc Ecològic

Productes visitats

Filet de porc Orgànica
Luis Gil
Inclouen vitamines B com la tiamina i riboflavina o...
Texto Nuevo
Categoría : Porc Ecològic
Precio : 10.21
Stock :   Falta de existencias

Frescos>Carn i Xarcuteria>Porc Ecològic>Filet de porc Orgànica
Filet De Porc Ampliar

Filet de porc Orgànica

Nou producte

Inclouen vitamines B com la tiamina i riboflavina o vitamina B12, que són importants en el metabolisme de greixos i proteïnes, així com per a l'alliberament de l'energia a través de la gastronomia. El seu contingut de zinc, fòsfor, sodi, el potassi i el magnesi és alt, tot i que notable per la seva aportació de ferro per digerir ràpid...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 102 Punts de la targeta. El total del carret 102 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,10 €.


10,21 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

Inclouen vitamines B com la tiamina i riboflavina o vitamina B12, que són importants en el metabolisme de greixos i proteïnes, així com per a l'alliberament de l'energia a través de la gastronomia. El seu contingut de zinc, fòsfor, sodi, el potassi i el magnesi és alt, tot i que notable per la seva aportació de ferro, i que es recull de forma ràpida i fàcil per a l'ésser humà. En contra del que sempre hem cregut que la carn de porc té un contingut baix en greixos saturats, en concret, per cada 100 g de producte, només l'2.4 g són els greixos saturats. Una quantitat que representa menys d'un 10% del que es pot menjar per dia. D'aquesta manera els nivells de colesterol no augmenta, i per tant el nostre sistema circulatori no es veu resentful. El porc que ens proporciona greixos monoinsaturats-tipus àcid oleic similar a l'oli d'oliva, concretament, al voltant del 48% del greix que contingui és d'aquest tipus. Aquest greix ajuda a reduir els nivells de colesterol dolent i augmenta el colesterol bo. En general, la carn de porc conté menys colesterol que molts altres carns, i la seva ingesta calòrica no és tan alta com es pensava. Certament, en la nostra dieta pot donar cabuda a tot tipus d'aliments, sempre i quan no abusar-los, i és tot pot ser l'aliat perfecte si i quan vam saber utilitzar.

Opiniones

8 altres productes en la mateixa categoria: