Pollastre Ecològic

Productes visitats

Orgànica pollastre Sencer o mig
ViuBe
El orgànica de pollastre Viu Bé és criat en...
Texto Nuevo
Categoría : Pollastre Ecològic
Precio : 33.20
Stock :   Disponible

Frescos>Carn i Xarcuteria>Pollastre Ecològic>Orgànica pollastre Sencer o mig
Pollastre sencer Ampliar

Orgànica pollastre Sencer o mig

Nou producte

El orgànica de pollastre Viu Bé és criat en semi-llibertat, a l'aire lliure, s'alimenta exclusivament amb productes que són 100% naturals i ecològics, lliures de trangénicos i dioxines, amb la garantia i certificació de pinso i gra biològic.

Més detalls

251907 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 332 Punts de la targeta. El total del carret 332 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,33 €.


33,20 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

Sabies que...?

El orgànica pollastre s'ha plantejat en semi-captivitat, a l'aire lliure i lluny de la contaminació. Ha estat alimentat amb productes 100% naturals i ecològics, lliures d'omg i dioxines, amb la garantia i certificació de pinso i gra biològic. Té una doble període de creixement en comparació amb la de pollastre convencional. El seu cadàver pes és de 2,5 a 2,8 kg Per a més informació, visita la web del nostre proveïdor de productes Ecològics de Pollastre www.viube.com.

sabias-que-pollo.jpg

El orgànica de pollastre Viu Bé es planteja en llocs allunyats de les grans ciutats i la contaminació, en absència d'il·luminació artificial elèctrics i instruments dins la finca, però amb tots els requisits sanitaris i de qualitat del segle XXI. El orgànica de pollastre Viu Bé té un període de creixement que es dobla la de pollastre convencional, de manera que el greix és integrat a la cuixa d'una manera natural, que té un cadàver pes de 2,5 a 2,8 kg, i una pell de color entre blanc i groc pollastre eco-Viu Bé disposa de totes les certificacions relacionades amb la producció ecològica atorgada pel Consell català de la Producció Ecològica de la Generalitat de Catalunya, la CCPA i la va Unir Europea ES-ECO-019-CT Agricultura de la UE. Mantenir entre 0 i 4º C.

Opiniones

8 altres productes en la mateixa categoria: