Pollastre Ecològic

Productes visitats

Pollastre Habitatge Ecològic
ViuBe
El orgànica de pollastre Viu Bé és criat en...
Código GTIN : 2999649280684
Referencia producto : 2803-Unidad-ViuBe
Texto Nuevo
Categoría : Pollastre Ecològic
Precio : 3.45
Stock :   Disponible

Frescos>Carn i Xarcuteria>Pollastre Ecològic>Pollastre Habitatge Ecològic
Coberta de pollastre Ampliar

Pollastre Habitatge Ecològic

2803-Unidad-ViuBe

Nou producte

El orgànica de pollastre Viu Bé és criat en semi-llibertat, a l'aire lliure, s'alimenta exclusivament amb productes que són 100% naturals i ecològics, lliures de trangénicos i dioxines, amb la garantia i certificació de pinso i gra biològic. El orgànica de pollastre Viu Bé es planteja en llocs allunyats de les grans ciutats i la contaminació,...

Més detalls

9948 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 34 Punts de la targeta. El total del carret 34 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,03 €.


3,45 € amb impostos

13,82 € per Kg

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

El orgànica de pollastre Viu Bé és criat en semi-llibertat, a l'aire lliure, s'alimenta exclusivament amb productes que són 100% naturals i ecològics, lliures de trangénicos i dioxines, amb la garantia i certificació de pinso i gra biològic. El orgànica de pollastre Viu Bé es planteja en llocs allunyats de les grans ciutats i la contaminació, en absència d'il·luminació artificial elèctrics i instruments dins la finca, però amb tots els requisits sanitaris i de qualitat del segle XXI. El orgànica de pollastre Viu Bé té un període de creixement que es dobla la de pollastre convencional, de manera que el greix és integrat a la cuixa d'una manera natural, que té un cadàver pes de 2,5 a 2,8 kg, i una pell de color entre blanc i groc pollastre eco-Viu Bé disposa de totes les certificacions relacionades amb la producció ecològica atorgada pel Consell català de la Producció Ecològica de la Generalitat de Catalunya, la CCPA i la va Unir Europea ES-ECO-019-CT Agricultura de la UE. Mantenir entre 0 i 4º C. 1 peça.

Opiniones

10 altres productes en la mateixa categoria: