NUA

Productes visitats

HidroxiNua 25
Nua Biologic
HidroxiNua 25 és un complement alimentari basat de...
Código GTIN : 8437009953433
Referencia producto : 2824-90 caps-NuaBiologic
Texto Nuevo
Categoría : NUA
Precio : 32.49
Stock :   Disponible

Herbolari>NUA>HidroxiNua 25
hidroxinua Ampliar

HidroxiNua 25

2824-90 caps-NuaBiologic

Nou producte

HidroxiNua 25 és un complement alimentari basat de Hidroxitorisol (HT), un compost fenòlic extret de la fracció aquosa resultant de la producció de l'oli d'oliva verge extra (oli d'oliva). A la planta món, hi ha un tipus de compostos naturals gairebé omnipresent conegut com "fenols", que...

Més detalls

3 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 324 Punts de la targeta. El total del carret 324 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,32 €.


32,49 € amb impostos

70,64 € per 100 Gr.

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

HidroxiNua 25 és un complement alimentari basat de Hidroxitorisol (HT), un compost fenòlic extret de la fracció aquosa resultant de la producció de l'oli d'oliva verge extra (oli d'oliva). A la planta món, hi ha un tipus de compostos naturals gairebé omnipresent conegut com "fenols", que, entre altres coses, permeten una planta o del fruit per a la defensa contra l'atac de fongs, bacteris i altres microorganismes. Per al cas de l'olivera, la Hidroxitorisol (HT) és una de les seves fenols més destacats. Les qualitats de l'HT són el seu alt poder antioxidant, i el seu valor ORAC (1) una de les més conegudes per una substància natural. La concentració de HT proporcionada per l'Hidroxinua 25 és natural ( no sintètics ) i proporciona entre 25-29,5 mg HT/la perla (2), juntament amb un pack addicional de fenols antioxidants de l'oli en la seva totalitat, li donen un valor ORAC Total 53.072 umol TE/g d'extracte ( segons Certificació de Brunswick Laboratoris, EUA) 1. ORAC ( radicals d'Oxigen absorbància de la seva capacitat ) mesura la capacitat d'una substància per a proporcionar una protecció contra els radicals lliures o actuar com un antioxidant. El valor Orac de l'HT és més alt que el de la presència d'antioxidants com la anthocyanidins ( nabius),el resveratrol ( raïm ), epicatechins ( te Verd ), àcid elàgic ( la magrana ), o les vitamines C i E, entre d'altres, convirtíendole en un gran neutralitzat els radicals lliures. 2. Com a referència, la quantitat de HT donada per 1 litres d'oli d'oliva verge extra ( aprox. 125mg/kg) seria equivalent a 5 perles de HidroxiNua 25 Entre els beneficis associats a l'hidroxitirosol és trobat per donar suport a la salut cardiovascular, protegeix els teixits sotmesos a una elevada oxidació (per exemple, retina), i millora la resistència muscular. L'any 2011, l'EFSA (European Food reconeix els beneficis de HT per a evitar l'oxidació de les LDL colesterol, i impedeix que aquesta és "pal" a les parets dels vasos sanguinis.

Opiniones

5 altres productes en la mateixa categoria: