Higiene Femenina

Productes visitats

Copa Menstrual De Mida 0
Naturcup
NaturCup és una copa menstrual reutilitzable, tan fàcil...
Código GTIN : 8437012835009
Referencia producto : 1712--Naturcup
Texto Nuevo
Categoría : Higiene Femenina
Precio : 30.25
Stock :   Disponible

Droguería>Higiene Personal>Higiene Femenina>Copa Menstrual De Mida 0
copamenstrual0 Ampliar

Copa Menstrual De Mida 0

1712--Naturcup

Nou producte

NaturCup és una copa menstrual reutilitzable, tan fàcil d'utilitzar com un tampó, fetes de tova mèdica de silicona 100% hipoalergènic. Una vegada que han entrat s'adapta perfectament a les parets vaginals recollida de flux menstrual en lloc d'absorbir-ho, sense que es produeixi cap tipus de pèrdua i respectant el vaginal medi ambient....

Més detalls

8 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 302 Punts de la targeta. El total del carret 302 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,30 €.


30,25 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA21%

Més informació

NaturCup és una copa menstrual reutilitzable, tan fàcil d'utilitzar com un tampó, fetes de tova mèdica de silicona 100% hipoalergènic. Una vegada que han entrat s'adapta perfectament a les parets vaginals recollida de flux menstrual en lloc d'absorbir-ho, sense que es produeixi cap tipus de pèrdua i de conformitat amb el vaginal medi ambient. Mida 0 està indicat per a menors de 18 anys que no incórrer en les relacions sexuals i amb regles poc abundants. És còmode, no cal portar les peces de recanvi, ocupa poc espai, no es veu no es nota. Es pot realitzar qualsevol tipus d'activitat esportiva. Es pot utilitzar a la nit. Pot durar fins a 10 anys. No destruir el PH de la vagina medi ni sec. - No està associat amb el PTE. No conté blanquejants o químics materials agressius com el lleixiu o clor. No genera residus, No contribueixen a la tala d'arbres. El procés de fabricació és menys contaminant.

Opiniones

27 altres productes en la mateixa categoria: