Higiene Corporal

Productes visitats

Sabó Per Feltre De
LANUBES ens acompanya a la dutxa o a la banyera, i si...
Código GTIN : 0344845475624
Referencia producto : 1681-Pastilla120Gr-
Texto Nuevo
Categoría : Higiene Corporal
Precio : 8.99
Stock :   Falta de existencias

Droguería>Higiene Personal>Higiene Corporal>Sabó Per Feltre De

Sabó Per Feltre De

1681-Pastilla120Gr-

Nou producte

LANUBES ens acompanya a la dutxa o a la banyera, i si massatge una mica li dóna un ric escuma i ajuda a netejar i exfoliar la pell tan suau i natural. Especialment indicat per a netejar la pell més sensible i atòpica. 100% natural. És convenient deixar-lo assecar-se després de cada ús,en una reixeta de filferro. Amb la seva...

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 89 Punts de la targeta. El total del carret 89 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,09 €.


8,99 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA21%

Més informació

LANUBES ens acompanya a la dutxa o a la banyera, i si massatge una mica li dóna un ric escuma i ajuda a netejar i exfoliar la pell tan suau i natural. Especialment indicat per a netejar la pell més sensible i atòpica. 100% natural. És convenient deixar-lo assecar-se després de cada ús,en una reixeta de filferro. Amb el seu ús, la cobertura de la llana es va a reduir i adaptar-se a la mida de la barra de sabó en el seu interior. Una vegada que acabi de sabó, i un cop seca es poden tornar a utilitzar com a aire freshener a l'armari,perquè es manté el natural fragància. El sabó que fem servir és ecològic i està fet a mà a Castelló per Beltran Germans. Certificat per Ecocert Greenlife, F32600. No contenen tensioactius, perfum, sintètics colorants, i qualsevol element d'origen petroquímic o animal.100% oli de coco.Aroma de lavanda, oli essencial. Pel que fa a la llana, des d'ovella de la raça xisqueta natural de la zona pirenáica espanyol i forma part d'un bon projecte de recuperació de les oficines de l'organització Obrador Xisqueta,que té com a objectiu promoure el pagament d'un preu just per la seva llana, i el desenvolupament local.

Opiniones

30 altres productes en la mateixa categoria: