Fruita Ecològica

Productes visitats

Plàtan Verd
EnterBio
Plàtan eco-friendly.
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 4.50
Stock :   Disponible

Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Plàtan Verd
Plàtan Verd Ampliar

Plàtan Verd

Nou producte

Plàtan eco-friendly.

Més detalls

1467 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 45 Punts de la targeta. El total del carret 45 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,05 €.


4,50 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

Sabies que...?

Una dieta que és multicolor és sempre una dieta saludable. Aliments de color groc com el plàtan millora la pell i donar vitalitat.

sabias-que-avena.jpg

Plàtan conreats d'una manera ecològica, sense utilitzar productes químics de síntesi ni organismes modificats genèticament, l'obtenció d'aliments sans i protegir el medi ambient.

El plàtan verd té un alt contingut de triptòfan, un aminoàcid essencial, la qual cosa produeix la serotonina, un neurotransmissor coneguda com l'hormona de l'alegria. el plàtan té moltes altres virtuts, entre elles els seus alts nivells de vitamina A, C, K i B6, el darrer, amb múltiples funcions, incloses les que regulen el nivell de glucosa a la sang, que també afecta l'estat d'ànim de les persones. Conté tres tipus de sucres naturals de sacarosa, la fructosa i la glucosa combinades amb els seus valors naturals fibra, proporcionar una rica i immediata de l'energia, fins al punt que dos racions és capaç de proporcionar l'energia suficient per dur a terme intens treball de fins a 90 minuts.

És una de les fruites és essencial en la dieta d'alt rendiment de l'esportista. El seu alt contingut en ferro estimula la producció d'hemoglobina i ajuda a tractar l'anèmia; mentre que el potassi, l'absència de clorur de sodi (sal comuna), fan que sigui molt útil per al tractament de la hipertensió arterial, les malalties del cor, i estimular l'activitat intel·lectual. També afirmen que un plàtan és suficient per endolcir l'acidesa de l'estómac i contrarestar les nàusees de matí propis de l'embaràs. També és un fidel aliat de les persones lluitant contra l'hàbit de fumar, com les vitamines B6 i B12, juntament amb el potassi i el magnesi que contribueixen, ajuden a l'organisme a recuperar-se dels efectes de la manca de nicotina. El plàtan no produeix colesterol o greixos, i ajuda a enfortir el múscul de massa i energia, especialment en els nens. Els nutricionistes afirmen que si comprar-ho amb una poma mentida que té 4 vegades més proteïna, dues vegades més hidrats de carboni, 3 vegades més fòsfor, 5 vegades més vitamina A i ferro, i el doble de la d'altres vitamines i minerals. Per empitjorar les coses, és també ric en potassi i, per tant, una de les millors aliments naturals es poden trobar. Origen: República Dominicana

Opiniones

14 altres productes en la mateixa categoria: