Fruita Ecològica

Productes visitats

Poma Granny Smith
EnterBio
Poma Granny smith crescut en un medi ambient camí sense...
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 4.50
Stock :   Disponible

Frescos>Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Poma Granny Smith
Poma Granny Smith Ampliar

Poma Granny Smith

Nou producte

Poma Granny smith crescut en un medi ambient camí sense utilitzar productes químics de síntesi ni organismes modificats genèticament, l'obtenció d'aliments sans i protegir el medi ambient. La poma és una fruita pomácea comestibles obtinguts a partir de la poma de l'arbre. La poma es pot menjar fresc, pelat o amb pell, encara que...

Més detalls

194 Articles

En Estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 45 Punts de la targeta. El total del carret 45 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,05 €.


4,50 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

Poma Granny smith crescut en un medi ambient camí sense utilitzar productes químics de síntesi ni organismes modificats genèticament, l'obtenció d'aliments sans i protegir el medi ambient. La poma és una fruita pomácea comestibles obtinguts a partir de la poma de l'arbre. La poma es pot menjar fresc, pelat o amb pell, encara que també podeu fer-ho amb la seva casolana de poma, suc de poma, pastís de poma o de sidra. La pectina: Actua com una fibra soluble. Ajuda a la dissolució del colesterol i és una bona arma contra la diabetis. Aminoàcids: Cisteïna (un component dels teixits, elimina toxines del fetge); glicina (antacid natural i responsable del sistema immunitari) arginina (necessària per al creixement muscular i la reparació de teixits, responsable, juntament amb la glicina del sistema immunitari). La histidina (vasodilatador i estimulador del suc gàstric. Combat l'anèmia, l'artritis i és molt útil per a les úlceres). Isoleucine (Necessari per al seu correcte creixement i de balanç de nitrogen). Lisina (que intervenen en la producció d'anticossos, la construcció de teixits i l'absorció de calci). Serina (ajuda a enfortir el sistema immunològic). Leucina (promou el nen en el creixement i intervé en l'equilibri de nitrogen). Metionina (necessari per a la producció de cisteïna, ajuda a combatre el colesterol). Àcids: glutamínico (anti-úlcera, tònic, incrementa la capacitat mental), l'àcid linoleic (Vitamina F), malic, oleic, palmitic, i àcid cafeic. Sucres: fructosa, glucosa i sacarosa. Catequines. Quercetina. Sorbitol: Fibra. Elements:Calci, ferro, magnesi, nitrogen, fòsfor, potassi i zinc. Origen: França.

Opiniones

18 altres productes en la mateixa categoria: