Fruita Ecològica

Productes visitats

Codony Eco
EnterBio
El codony és una fruita amb un baix contingut de sucres,...
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 1.75
Stock :   Disponible

Frescos>Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Codony Eco
Codony Ampliar

Codony Eco

2400-500gr

Nou producte

El codony és una fruita amb un baix contingut de sucres, i per tant una baixa ingesta calòrica. El desavantatge és que en la majoria dels casos, es consumeix en forma de codony enganxa, que porta sucre afegit, de manera que el valor calòric d'aquest producte es va activar. Del seu contingut nutricional...

Més detalls

17 Articles

En comprar aquest producte pot recollir fins a 17 Punts de la targeta. El total del carret 17 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,02 €.


1,75 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

El codony és una fruita amb un baix contingut de sucres, i per tant una baixa ingesta calòrica. El desavantatge és que en la majoria dels casos, es consumeix en forma de codony enganxa, que porta sucre afegit, de manera que el valor calòric d'aquest producte es va activar. Del seu contingut nutricional amb prou feines destaquen les vitamines i minerals, excepte el potassi i quantitats discretes de vitamina C. no obstant això, quan es consumeix habitualment cuit, l'ús d'aquesta vitamina és irrellevant. Les propietats saludables del codony es deuen a la seva abundància en fibra (pectina i mucílags) i tanins, substàncies que li confereixen la seva propietat astringent per excel·lència. També conté àcid màlic, un àcid orgànic que forma part de la planta de pigment que dóna sabor a la fruita, amb la propietat d'un desinfectant i per promoure l'eliminació de ácio úric. El potassi és un mineral necessari per a la transmissió i generació de l'impuls nerviós i per a l'activitat muscular normal, intervé en el balanç d'aigua dins i fora de la cèl·lula, El codony és massa difícil, astringent i agra, així que no és habitual menjar-la crua, llevat que glaçat (preparant-lo per a que el sucre litza). S'utilitza per fer la melmelada, compota i amb llet, o vostè pot pela per després torrar. El seu fort aroma fa que sigui un complement a afegir en petites quantitats per el pastís de poma i la melmelada, per potenciar el sabor.

Opiniones

20 altres productes en la mateixa categoria: