Fruita Ecològica

Productes visitats

Mandarina (Clementina Marisol) Ecològic
La polpa conté vitamina C, vitamina B, àcid cítric, el...
Código GTIN : 8278446020551
Referencia producto : 1650-500 g
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 1.60
Stock :   Falta de existencias

Frescos>Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Mandarina (Clementina Marisol) Ecològic
Mandarina Ampliar

Mandarina (Clementina Marisol) Ecològic

1650-500 g

Nou producte

La polpa conté vitamina C, vitamina B, àcid cítric, el sucre, la reducció, i carotè.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 16 Punts de la targeta. El total del carret 16 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,02 €.


1,60 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

La polpa conté vitamina C, vitamina B, àcid cítric, el sucre, la reducció, i carotè. Té propietats broncodilatadoras i antiflamatorias adequada en el tractament de les úlceres, que ajuda l'intestí i la digestió. La dolçor agradable, baixos àcid gust, juntament amb la suavitat de la seva carn fa el mandarí, un dels cítrics més populars del món. Amb la condició que proporciona la menor quantitat de vitamina C que altres cítrics, segueix sent una excel·lent font d'aquesta vitamina. És sabut que aquesta vitamina exerceix una clara acció antiinfecciosa, estimular la formació d'anticossos i l'activitat de fagòcits. La mandarina és una fruita que carotenoides presents en la seva composició, proporciona beta-cryptoxanthin i beta-carotè en quantitats pendents. L'activitat antioxidant d'aquests elements fitoquímics, i la vitamina C, donar el menjar fisiològiques de les propietats que van més enllà de la nutricionals, pròpiament parlant. Antioxidants combatre l'efecte perjudicial dels radicals lliures, substàncies responsables del desenvolupament de malalties cardiovasculars, degeneratives i càncer. Per els atletes, pel seu contingut en potassi, vitamina C, carotenoides i altres nutrients, constitueix una bona alternativa per a reposar els minerals i els líquids perduts després de l'activitat física i reduir el risc de lesions i millorar les defenses. L'alt contingut d'aigua, potassi i àcid cítric, es converteix en la mandarina de fruita, amb efecte diürètic. A causa de la seva abundància d'àcid fòlic o folate, vitamina essencial en els processos de divisió cel·lular i-multiplicació que tenen lloc en els primers mesos de gestació. A causa del seu alt contingut en potassi i baix en sodi, i són molt recomanables per a aquelles persones que pateixen hipertensió arterial o alteracions dels vasos sanguinis i el cor. La mandarina és una font natural de fibra, essencial per combatre el restrenyiment ja que estimula la motilitat de l'intestí, la major part de la qual està situat en el blanc de la polpa sota la pell i entre els segments i no ha de ser descartada. El component més important en la mandarina és l'aigua i, en comparació amb altres fruits de la seva classe, que proporciona menys quantitat de sucres, i per tant menys calories. La quantitat de fibra és apreciable i aquesta es troba sobretot a la part blanca entre la polpa i l'escorça, per tant, el seu consum afavoreix el trànsit intestinal. De la seva vitamina contingut destaca la vitamina C, en menor quantitat que la taronja, l'àcid fòlic i provitamina A, més abundant que en qualsevol altre cítric. També conté quantitats pendents, àcid cítric, el potassi i el magnesi. Una menor proporció són certes vitamines del grup B i minerals com el calci, del pitjor ús que la que prové de la lactis o altres aliments que són bona font d'aquest mineral. La provitamina A o beta-carotè es transforma en vitamina A en el nostre organisme com aquest ho necessita. Aquesta vitamina és essencial per a la visió, la bona condició de la pell, el cabell, les mucoses, els ossos i per al bon funcionament del sistema immunològic. La vitamina C intervé en la formació de col·lagen, ossos i dents, glòbuls vermells i afavoreix l'absorció del ferro dels aliments i la resistència a les infeccions. Tant aquestes vitamines, que a més de jugar una funció antioxidant. L'àcid cítric, té una acció desinfectant i potencia l'acció de la vitamina C. L'àcid fòlic intervé en la producció de vermell i glòbuls blancs, en la síntesi de material genètic i la formació d'anticossos del sistema immunològic. El potassi és un mineral necessari per a la transmissió i generació de l'impuls nerviós i per a l'activitat muscular normal, intervé en el balanç d'aigua dins i fora de la cèl·lula. Origen: Tarragona.

Opiniones

28 altres productes en la mateixa categoria: