Fruita Ecològica

Productes visitats

Raïm blanc-rosa-Verd
EnterBio
Raïm blanc-rosa-verd.
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 2.80
Stock :   Falta de existencias

Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Raïm blanc-rosa-Verd
Raïm Blanc Ampliar

Raïm blanc-rosa-Verd

1526-500grs

Nou producte

Raïm blanc-rosa-verd.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 27 Punts de la targeta. El total del carret 27 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,03 €.


2,80 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

Sabies que...?

Diari de consumir dues fruites i tres racions de verdura ecològica, com a mínim, a més de 30 minuts diaris d'exercici físic ens ajuda a prevenir el colesterol alt.

Els beneficis per a la salut del raïm de derivar-se molt de la seva nutritiu components com una sèrie d'altres substàncies, les propietats de l'objecte d'estudi en els últims recerca. És la compostos fenòlics, abundant en raïm negre i responsable del seu color i sabor, com les antocianines, tanins, flavonoides, tots ells amb potent acció antioxidant. Les antocianines són els pigments responsables del color del raïm negre i vermell i que estan absents en les varietats blanques. Tots els compostos llistats tenen capacitat antioxidant. Durant els processos que tenen lloc en les cèl·lules de generar substàncies nocives per a l'organisme, anomenats radicals lliures, i directament relacionades amb el desenvolupament de malalties cardiovasculars, malalties degeneratives, càncer, i el mateix procés de l'envelliment. Els flavonoides i el resveratrol, en particular, produir els següents beneficis en la circulació en les artèries: vasodilatació, que augmenta el flux sanguini; disminució de la agregació plaquetària i la inhibició de l'oxidació de LDL-c de colesterol que provoca el seu dipòsit en les artèries i condueix a l'aterosclerosi. En essència, ens assegurem que el raïm i el most (suc de raïm) són els aliments que afavoreixen el bon estat de les artèries o del cor. Els beneficis de substàncies antioxidants, afegeix l'aportació de potassi i magnesi, minerals que es troben implicats en la contracció dels músculs i del cor. El raïm, pel seu contingut en fibra és un laxant suau. Per a aquells que pateixen d'estómac sensible, és millor consumir el suc de raïm o most. Per la riquesa en sucre del raïm, a les persones amb diabetis i l'excés de pes pot prendre-les, sinó per controlar la quantitat. Gran varietat Dona Maria, l'origen Almeria.

Opiniones

15 altres productes en la mateixa categoria: