Fruita Ecològica

Productes visitats

Verd Kaki
EnterBio
El caqui és una de les fruites tropicals. Aquesta fruita...
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 2.18
Stock :   Falta de existencias

Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Verd Kaki
Verd Kaki Ampliar

Verd Kaki

1481-500

Nou producte

El caqui és una de les fruites tropicals. Aquesta fruita originària de la Xina i el Japó, on ha estat conreat des de la VIII. La major part de la producció a Espanya de caquis (astringent i no astringent) es dedica a l'exportació a altres països, com ara França, Alemanya i Portugal. El caqui astringent ha de ser ben madur per a...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 21 Punts de la targeta. El total del carret 21 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,02 €.


2,18 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

El caqui és una de les fruites tropicals. Aquesta fruita originària de la Xina i el Japó, on ha estat conreat des de la VIII. La major part de la producció a Espanya de caquis (astringent i no astringent) es dedica a l'exportació a altres països, com ara França, Alemanya i Portugal. El caqui astringent ha d'estar ben preparats per al seu consum. El caqui és una fruita molt delicadoEl caqui es pot congelar, tot, o pasta de paper, que en aquest cas es recomana afegir el suc de llimona per evitar alterar el seu color. En termes de la seva aportació de fibra, conté pectina, tipus soluble, en quantitat moderada. Destaca la provitamina A o beta-carotè, que dóna el fruit de la seva característica de color, vitamina C i potassi. El beta carotè es transforma en vitamina A en el nostre organisme com aquest ho necessita. La vitamina A és essencial per A la visió, la bona condició de la pell, el cabell, les mucoses, els ossos i per al bon funcionament del sistema immunològic. La vitamina C intervé en la formació de col·lagen, ossos i dents, glòbuls vermells i afavoreix l'absorció del ferro dels aliments i la resistència a les infeccions. Tant aquestes vitamines, que a més de jugar una funció antioxidant. El potassi és un mineral necessari per a la transmissió i generació de l'impuls nerviós i per a l'activitat muscular normal, intervé en el balanç d'aigua dins i fora de la cèl·lula. Una menor proporció són certes vitamines del grup B (B1, B2 i B3) i minerals, calci, fòsfor, ferro i sodi. El caqui és una fruita molt dolça i fàcil consum. Un cop madurs, s'obre fàcilment i la carn es pot menjar amb una cullera o un ganivet. I per la mateixa raó, també tenint en compte les seves propietats nutricionals, són també molt recomanable per a la gent jove, adults, esportistes, de les dones embarassades o en període de lactància mares i a la gent gran. Per la seva aportació de provitamina A, es recomana el seu consum a tota la població, i en particular, aquells que tenen un major risc de deficiència de vitamina a i-una: les persones que han de dur a terme una dieta baixa en greix i, per tant, amb un contingut baix de vitamina A o per a aquells que tenen un augment de les necessitats nutricionals. Vitamines A i C, com antioxidants, ajuda a reduir el risc de malalties cardiovasculars, degeneratives i càncer. La seva riquesa en pectina fa recomanable per tractar el restrenyiment, això sí, en el punt de temps. A més a més, a causa de la seva riquesa en potassi i baix en la ingesta de sodi, i són molt recomanables per a aquelles persones que pateixen hipertensió arterial o trastorns cardiovasculars. El seu contingut de potassi, s'ha de tenir en compte a les persones que pateixen insuficiència renal i requereixen especial dietes controlades en aquest mineral. Procedència: Andalusia.

Opiniones

15 altres productes en la mateixa categoria: