Fruita Ecològica

Productes visitats

Meló Eco-Galia
EnterBio
Una peça de 1 kg aprox. pes. El Meló Ecològic Galia...
Código GTIN : 1910074888727
Referencia producto : 1352-1KgAprox
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 2.50
Stock :   Falta de existencias

Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Meló Eco-Galia
Cantalupo Ampliar

Meló Eco-Galia

1352-1KgAprox

Nou producte

Una peça de 1 kg aprox. pes.

El Meló Ecològic Galia compte amb una sèrie de beneficis i propietats que es pot convertir en una excel·lent alternativa per mitigar la calor, sobretot si és fresc.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 25 Punts de la targeta. El total del carret 25 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,03 €.


2,50 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

El Meló Ecològic Galia compte amb una sèrie de beneficis i propietats que es pot convertir en una excel·lent alternativa per mitigar la calor, sobretot si és fresc. Beneficis i propietats del meló: Sense cap mena de dubte, hi ha alguns aliments que pot coincidir amb el seu baix contingut en calories, a més a més, la qüestió principal, que és un fruit que té un 90% d'aigua en la seva composició. Té una capacitat de refrescant de tal manera que es converteix en un substitut ideal per a les begudes gasoses. Entre els beneficis que conté, es pot destacar la vitamina A, que com sabem ajuda a les persones que pateixen la sequedat de les mucoses i de la pell. També té vitamina E, una substància altament antioxidants i protectores, que ajuden a prevenir el càncer i l'inici de la malaltia cardiovascular. Actua com a laxant, diürètica (ideal per a l'eliminació de toxines del cos) i ajuda a neutralitzar l'acidesa. Sí, no hem d'oblidar del seu alt contingut en beta-carotè, sempre i quan s'opta per anar per la melons taronja de la carn. Font: Múrcia.

Opiniones

15 altres productes en la mateixa categoria: