Fruita Ecològica

Productes visitats

Meló Pell de Gripau
EnterBio
El Meló Verd té una sèrie de beneficis i propietats que...
Código GTIN : 6180972764262
Referencia producto : 1351-Pieza 3Kg aprox
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 6.90
Stock :   Falta de existencias

Frescos>Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Meló Pell de Gripau
Meló Pell de Gripau Ampliar

Meló Pell de Gripau

1351-Pieza 3Kg aprox

Nou producte

El Meló Verd té una sèrie de beneficis i propietats que es pot convertir en una excel·lent alternativa per mitigar la calor, sobretot si és fresc. Procedència: Andalusia.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 69 Punts de la targeta. El total del carret 69 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,07 €.


6,90 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

Sense cap mena de dubte, hi ha alguns aliments que pot coincidir amb el seu baix contingut en calories, a més a més, la qüestió principal, que és un fruit que té un 90% d'aigua en la seva composició. Té una capacitat de refrescant de tal manera que es converteix en un substitut ideal per a les begudes gasoses. Entre els beneficis que conté, es pot destacar la vitamina A, que com sabem ajuda a les persones que pateixen la sequedat de les mucoses i de la pell. També té vitamina E, una substància altament antioxidants i protectores, que ajuden a prevenir el càncer i l'inici de la malaltia cardiovascular. Actua com a laxant, diürètica (ideal per a l'eliminació de toxines del cos) i ajuda a neutralitzar l'acidesa. Sí, no hem d'oblidar del seu alt contingut en beta-carotè, sempre i quan s'opta per anar per la melons taronja de la carn.

Opiniones

15 altres productes en la mateixa categoria: