Fruita Ecològica

Productes visitats

Cantalupo
Kernel
El Meló Verd té una sèrie de beneficis i propietats que...
Código GTIN : 2134303860363
Referencia producto : 1287-Pieza
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 4.40
Stock :   Falta de existencias

Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Cantalupo
Cantalupo Ampliar

Cantalupo

1287-Pieza

Nou producte

El Meló Verd té una sèrie de beneficis i propietats que es pot convertir en una excel·lent alternativa per mitigar la calor.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 44 Punts de la targeta. El total del carret 44 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,04 €.


4,40 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

Sense cap mena de dubte, hi ha alguns aliments que pot coincidir amb el seu baix contingut en calories, a més a més, la qüestió principal, que és un fruit que té un 90% d'aigua en la seva composició. Té una capacitat de refrescant de tal manera que es converteix en un substitut ideal per a les begudes gasoses. Entre els beneficis que conté, es pot destacar la vitamina A, que com sabem ajuda a les persones que pateixen la sequedat de les mucoses i de la pell. També té vitamina E, una substància altament antioxidants i protectores, que ajuden a prevenir el càncer i l'inici de la malaltia cardiovascular. Actua com a laxant, diürètica (ideal per a l'eliminació de toxines del cos) i ajuda a neutralitzar l'acidesa. Sí, no hem d'oblidar del seu alt contingut en beta-carotè, sempre i quan s'opta per anar per la melons taronja de la carn .

Opiniones

15 altres productes en la mateixa categoria: