Fruita Ecològica

Productes visitats

Préssec
Aquesta fruita, la pell suau, té una carn groga o...
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 5.00
Stock :   Falta de existencias

Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Préssec
Préssec Ampliar

Préssec

Nou producte

Aquesta fruita, la pell suau, té una carn groga o blanquinosa amb un sabor dolç i la seva aroma és delicada. Els préssecs són molt rics en sucres, proteïnes substàncies, els materials, cas, minerals (P, K, Mg, Fe), la cel·lulosa, la vitamina C.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 50 Punts de la targeta. El total del carret 50 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,05 €.


5,00 € amb impostos

5,00 € per Kg

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

El préssec eco-friendly també té altres vitamines com la a, P, PP, E, B1, B2, B9, que és molt rica, no només en propietats nutricionals, sinó també en les propietats terapèutiques, que són part de les medicines orientals que han estat aplicades amb èxit en un gran nombre de malalties, com la hipertensió o la personalitat de l'aparell digestiu en particular. Els préssecs són recomanables per a aguts de les malalties infeccioses i, per reduir els nivells de colesterol en la sang, prevenir la malaltia cardiovascular i renal anèmia. Altres propietats medicinals de préssecs són utilitzats per tractar la rampes abdominals i dolors reumàtics. El préssec com un aliment és més que recomanable per a tractar la infermeria o per fases avançades de la fatiga, incloent estats depressius que acompanyen la fatiga, com els beneficis saludables de préssec de vinya són a càrrec de regeneració de les reserves d'energia a través de la seva composició rica en sucres naturals i hidrats de carboni, juntament amb el seu alt contingut de fòsfor, que el fa més aconsellable per a tractar de forma natural els casos de neurosi, per tenir la capacitat per protegir les cèl lules nervioses. El seu contingut en vitamines A, B1 i B2, també per garantir els seus efectes beneficiosos sobre l'equilibri del sistema nerviós, fer la síntesi de l'hemoglobina, mantenint el magnesi en el cos i, per tant, reforçar la immunitat natural.

Opiniones

15 altres productes en la mateixa categoria: