Fruita Ecològica

Productes visitats

  • mango
    Mango

    Una peça de mango verd d'uns 200...

Mango
EnterBio
Una peça de mango verd d'uns 200 grams aprox. El mango...
Código GTIN : 2810318712148
Referencia producto : 1167-500gr
Texto Nuevo
Categoría : Fruita Ecològica
Precio : 2.40
Stock :   Falta de existencias

Frescos>Fruites i Verdures>Fruita Ecològica>Mango
mango Ampliar

Mango

1167-500gr

Nou producte

Una peça de mango verd d'uns 200 grams aprox.

El mango verd és un aliment de gust exquisit, fàcil de consum i, a més a més, molt saludable. Per això és recomanable a qualsevol edat.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 23 Punts de la targeta. El total del carret 23 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,02 €.


2,40 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

Una peça d'aquesta fruita d'uns 200 g cobreix les necessitats diàries de vitamina C en un adult individual, el 30% de la vitamina A i el 23% de la vitamina E. La nansa ecològic comporta 65 kcal/100 grams, per la qual cosa es considera una fruita amb una quantitat moderada de calories contingut. Aquestes calories procedeixen principalment de la hidrats de carboni que conté, ja que és pràcticament desproveït de greix i de proteïnes. El mango és molt rica en vitamines A, C i E, antioxidants, capaç de neutralitzar els radicals lliures responsables de l'envelliment i un factor de risc de diverses malalties degeneratives, cardiovasculars i fins i tot alguns càncers. Destaca el seu alt contingut en vitamina a i beta-carotè, que es converteixen en el cos en vitamina A, ja que es necessitarà. La vitamina A és essencial per a una correcta visió, ajuda a aconseguir un bon estat de la pell i de les mucoses, i evita les infeccions respiratòries. El consum d'aquest fruit pot ser una estratègia nutricional molt útil en la prevenció de la ceguesa causada per la deficiència d'aquesta vitamina en els nens en països en vies de desenvolupament. L'agència, a més a més, pot assimilar millor aquest nutrient a causa de la presència de vitamina E, que protegeix la vitamina A de l'oxidació a l'intestí i en els teixits. És una excel·lent font de vitamina E. Una peça de 200 g proporciona més del 20% de la quantitat diària recomanada per a un adult. El sorprenent contingut d'aquesta vitamina, ja que és una fruita, com els aliments més rics en vitamina E tendeixen a ser olis i greixos. També és ric en vitamina C. La vitamina C intervé en la formació de glòbuls vermells de la sang, de col·lagen, ossos i dents i millora l'absorció del ferro present en els aliments, al mateix temps que enforteix el sistema de defensa del cos contra les infeccions i al·lèrgies, redueix els nivells de colesterol i retarda el procés d'envelliment de les cèl·lules. També disposa de petites quantitats de vitamines del grup b. com la tiamina (B1) riboflavina (B2), i la piridoxina (B6), necessària per al bon funcionament del sistema nerviós, la salut de la pell i el cabell, així com per a la síntesi d'aminoàcids i el metabolisme dels greixos, entre d'altres. D'aquesta manera, menjar mango ajuda d'alguna manera, prevenir la pèrdua de cabell, alleuja o eviten problemes de la pell, debilitat muscular i alteracions del sistema nerviós origen. A més a més, el mànec aporta àcid fòlic, una vitamina essencial per a les dones embarassades ja que redueix el risc de malformacions congènites. És molt rica en vitamines A, C i E, antioxidants, capaç de neutralitzar els radicals lliures responsables de l'envelliment i un factor de risc de diverses malalties degeneratives, cardiovasculars i fins i tot alguns càncers. Destaca el seu alt contingut en vitamina a i beta-carotè, que es converteixen en el cos en vitamina A, ja que es necessitarà. La vitamina A és essencial per a una correcta visió, ajuda a aconseguir un bon estat de la pell i de les mucoses, i evita les infeccions respiratòries. El consum d'aquest fruit pot ser una estratègia nutricional molt útil en la prevenció de la ceguesa causada per la deficiència d'aquesta vitamina en els nens en països en vies de desenvolupament. L'agència, a més a més, pot assimilar millor aquest nutrient a causa de la presència de vitamina E, que protegeix la vitamina A de l'oxidació a l'intestí i en els teixits. El mango és una excel·lent font de vitamina E. Una peça de 200 g proporciona més del 20% de la quantitat diària recomanada per a un adult. El sorprenent contingut d'aquesta vitamina, ja que és una fruita, com els aliments més rics en vitamina E tendeixen a ser olis i greixos. També és ric en vitamina C. La vitamina C intervé en la formació de glòbuls vermells de la sang, de col·lagen, ossos i dents i millora l'absorció del ferro present en els aliments, al mateix temps que enforteix el sistema de defensa del cos contra les infeccions i al·lèrgies, redueix els nivells de colesterol i retarda el procés d'envelliment de les cèl·lules. També disposa de petites quantitats de vitamines del grup b. com la tiamina (B1) riboflavina (B2), i la piridoxina (B6), necessària per al bon funcionament del sistema nerviós, la salut de la pell i el cabell, així com per a la síntesi d'aminoàcids i el metabolisme dels greixos, entre d'altres. D'aquesta manera, menjar mango ajuda d'alguna manera, prevenir la pèrdua de cabell, alleuja o eviten problemes de la pell, debilitat muscular i alteracions del sistema nerviós origen. A més a més, el mànec aporta àcid fòlic, una vitamina essencial per a les dones embarassades ja que redueix el risc de malformacions congènites. El mango és ric en potassi, un mineral necessari per a mantenir el sistema cardiovascular, ja que afavoreix els moviments del cor, al mateix temps que es promou la funció renal. Deficiències de potassi no són molt comuns en una dieta normal, però que es poden produir en situacions concretes, com ara en alguns tractaments antihipertensius, on l'ús de diürètics provoca una pèrdua significativa d'aquest mineral des de l'orina, o en el cas de l'alt rendiment d'esportistes que pateixen de pèrdua significativa de potassi a través de la suor. El seleni és un mineral amb capacitat antioxidant present en major quantitat en altres aliments com el marisc i les carns d'orgue. No obstant això, també és present en fruites tropicals com el mango, en una proporció més alta si es compara amb el seu contingut en altres fruites. També conté petites quantitats d'altres minerals com: Magnesi, important per a l'activitat muscular i amb un cert efecte laxant; el Iode, necessàries per al bon funcionament de la glàndula tiroide; Calci per mantenir els ossos forts; Zinc, essencial per a la salut del cabell, vista, així com per a la funció reproductiva; Ferro, que el cos produeix l'hemoglobina (molècula responsable de transportar l'oxigen a través de la sang) i que va afavorir la seva absorció per la presència de vitamina C. Per aquest motiu, tot i que el ferro és present en petita quantitat, pot ser interessant per a evitar l'anèmia, una cosa relativament freqüent en les dones embarassades o dones en edat de tenir fills. Procedència: Andalusia.

Opiniones

21 altres productes en la mateixa categoria: