Sobre nosaltres

La nostra empresa

Som una empresa 100% espanyola de distribució de productes 100% ecològics , que pretén estimular el mercat i assegurar-se que el consum de productes ecològics és cada dia més accessible a un major nombre de persones. Estem compromesos amb la fidelitat de productors de proximitat i de temporada i estem convençuts que el consum de productes ecològics d'una manera estable contribueix a una vida saludable i, per descomptat, per preservar el medi ambient per a les generacions futures.

El nostre objectiu és promoure, desenvolupar i fer zoom en el consum de productes ecològics, amb un objectiu clar: convertir el producte orgànic, en un producte de gran consum que tenen un impacte en la millora del medi ambient, la salut i el benestar de les persones.

Els Nostres Valors:
  • Salut, plaer i sostenibilitat
  • El respecte per el medi ambient, l'equilibri natural i el benestar dels animals
  • Confort i qualitat en el servei

El nostre equip

cms-img

L'Equip EnterBio

Cada una de les persones que formen l'equip EnterBio, treballem cada dia per oferir el millor de nosaltres mateixos per a cada client se senti única, cuidat i mimat i donem les gràcies a tothom per la confiança que dipositen en nosaltres cada dia.

Vistes

Productes d'alta qualitat i molt bon servei de venda online i distribució. El salmó des dels fiords noruecs aquest és increïblement bo!!!

-Paul Henry 21 D'Abril De 2016

De les millors botigues a Madrid per productes ecològics.

-Marca De 16 De Juliol De 2016

Quina qualitat!

-Fernando 2 De Juliol De 2016