Termes d'ús

Com comprar

Comprar en el nostre supermercat en línia és molt senzill: només cal triar un article, afegir-ho a la cistella de la compra fent clic sobre la icona de la cistella de la compra i tramitar la comanda, amb el mètode de pagament indicats.

Planet Organic S.L.U.C. I. F. B-82002833 (inscrita en el Registre Mercantil de Madrid, amb les dades següents Tomo 12.968, Folio 136, Sección 8ª, Hoja M-2089921, Inscripción 1ª) la venda i distribució dels productes oferts en aquest supermercat en línia.

Les operacions de venda s'entendran realitzades al Carrer Camilo José Cela 22. 28232 Las Rozas de Madrid.

Forma de pagament

Podreu pagar les vostres compres a través de:

  • PayPal
  • Amb targeta VISA o Mastercard a través de la passarel·la de pagament de Banc Triodos Bank
  • Per transferència bancària (Espanya i Portugal)
  • Mitjançant l'ús de targetes i controls, restaurant, Xec Gourmet, o Passar Restaurant
  • Per contra reemborsament: Efectiu, Visa/Mastercard/Restaurant Pass/Ticket Restaurant/Xec Gourmet, o amb cheuqes física Restaurant Pass/Ticket Restaurant/Xec Gourmet " només a Madrid capital, i veïns de les poblacions en què l'enviament es fa amb Transport EnterBio. Podeu consultar codis postals

Si vols informació més detallada de les formes de pagament, faci clic aquí.

Les despeses d'enviament i terminis de Lliurament

Les despeses d'enviament i terminis de lliurament es detallen a la pàgina de "transport i la Torna" que podeu accedir clicant aquí o a partir el link que trobareu a la part inferior de la pàgina.

Garantia EnterBio

Planet Organic S.L.U. garanteix que tots els productes disponibles en el supermercat en línia han estat sotmesa a un rigorós procés de certificació ecològica, a través d'un organisme regulador es troba degudament inscrit i qualificats segons la legislació vigent nacional i internacional.

Devolució d'un producte

Els articles oferts a la nostra botiga online són garantits per productors de la màxima confiança i garantia en el mercat. Per oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients.

Termini de devolució:

Si quan rebi la seva comanda no esteu satisfets, teniu un termini de 14 dies per tornar-la, excepte en el cas dels productes frescos i de ràpida caducitat, que ofereix un període de 24 hores per exercir el dret de devolució.

Per fer la devolució, el producte ha d'estar en el seu embalatge original i amb tots els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, si és el cas. Una vegada rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà a la devolució de l'import segons la modalitat de pagament realitzada pel client. En el cas de no rebre el producte en el seu embalatge original i amb tots els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, en el seu cas, va patir una depreciació de la quantitat de ser reemborsats.

Termini de garantia:
En cas de productes defectuosos, tenen una garantia de 2 anys des de l'entrega del producte. En el moment que es detecta la deficiència, ho heu de comunicar en un termini de 2 mesos per tornar.

Per fer la devolució, el producte no ha d'estar en el seu embalatge original i amb tots els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, en el seu cas, que pateixen una depreciació en el seu preu. Una vegada rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà a la devolució de l'import segons la modalitat de pagament realitzada pel client.

Per fer la devolució, envieu-nos un e-mail a la següent adreça: clientes@enterbio.es .

Document de dret de desistiment:
Si voleu, podeu descarregar el model de document de desistiment en format PDF.

Impostos

Residents a la Unió Europea
Els preus dels productes que estan a la venda en el nostre supermercat en línia, que inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (I. V. A.). Les compres realitzades per subjectes passius les persones de la I. V. A. (empreses, entitats, organitzacions...) amb residència a la Unió Europea i amb un numero d'identificació FISCAL intra-ue, estaran exempts del pagament de la I. V. A., a condició que el document es va enviar per correu electrònic a l'adreça de correu electrònic clientes@enterbio.es

Residents en països extracomunitaris
Les compres realitzades per persones físiques o jurídiques residents en països extracomunitaris estaran exemptes del pagament de la I. V. A. comandes No serà a caixes de po.

Per a aquest sistema de compra/lliurament i a causa del seu règim fiscal, són considerats territoris extracomunitaris els els àmbits geogràfics corresponents a Canàries, Ceuta i Melilla.

Si us plau, tingueu en compte que els preus cotitzats per a d'enviament no s'inclouen els impostos (aranzels) d'importació, que seran pagats en efectiu en destinació pel receptor de la mercaderia.

El sistema de compra està subjecte a la legislació vigent a Espanya, per tant les operacions de venda s'entendran realitzades en el domicili de Biofood al detall SL

Contractació

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. També, com a entitat adherent a CONFIANÇA ONLINE i en els termes del seu Codi d'ètica, en cas de controvèrsies relatives a la contractació i publicitat en línia, protecció de dades i la de protecció de menors, l'usuari podrà anar al sistema de resolució extrajudicial de controvèrsies de CONFIANÇA ONLINE