Compromisos EnterBio

Els productes hauran de ser sempre fresc

El nostre equip sempre inclou en la seva comanda en línia per a les millors productes. Estem compromesos amb el canvi o reemborsament de qualsevol producte que no compleix amb les seves expectatives.

Venem excepcional aliments

Els productes ecològics no només són delicioses i beneficiós per al seu cos. Millorar la biodiversitat, els negocis locals de desenvolupament, el benestar animal i la cura del medi ambient. Menjar ecològic és un petit canvi, que fa una gran diferència.

Tota la seva cistella pot ser ecològica

La manera més fàcil de consumir ecològic és trobar tot el que necessita en el seu supermercat. Des de fruites i verdures, carn, conserves de béns, begudes, productes de bellesa i de neteja. T'oferim una selecció de més de 3000 producte referències disponibles en línia.

Els nostres productes són de temporada i locals

Hem de respectar els cicles de la natura i, per tant, hem de confiar en els productes frescos i de temporada. Menjar productes de temporada és molt més rica de la mostra gastronòmica punt de vista, i també més econòmic.

Els nostres productes són 100% ecològic

La producció ecològica està regulada per una normativa estricta de la Unió Europea. El resultat implica que els aliments orgànics són sotmesos a greus i controls addicionals. Tots els productes han de portar l'etiquetatge oficial que certifica i garanteix la seva autenticitat.

Volem premiar la teva fidelitat

Els consumidors de participar en el nostre programa de fidelització, per adquisició de BIO PUNTS cada vegada que es compra i descomptant el seu valor en la següent compra.

La nostra pàgina web és segura i còmoda

Els nostres sistemes de pagament per garantir la seguretat de les operacions. Oferim múltiples formes de pagament per el nostre client per a triar el que més s'adapti als seus gustos o necessitats.

Permanentment en contacte

Sempre estem a la vostra disposició a través del nostre Servei d'atenció al client i també de la biodiver sity butlletí (Facebook, twitter, Instagram). En cas que algun dels productes inclosos en la seva compra no està en estoc, ens permetrà conèixer amb antelació per a poder substituir-lo per un altre de similar, si el client ho desitja.