Conserves de Peix

Productes visitats

Filets D'Anxoves
Pan Do Mar
Filets de anxova (Engraulis encrasicolus), boneless, ja...
Código GTIN : 8412439287006
Referencia producto : 2788-50 g-PanDoMar
Texto Nuevo
Categoría : Conserves de Peix
Precio : 3.92
Stock :   Falta de existencias

Alimentació>Conserves>Conserves de Peix>Filets D'Anxoves
Filets d'anxoves Ampliar

Filets D'Anxoves

2788-50 g-PanDoMar

Nou producte

Filets de anxova (Engraulis encrasicolus), boneless, ja sense a partir de les captures realitzades amb les arts tradicionals de la pesca és controlat a la badia de Biscaia (Zona FAO 27.VIII.c). Elaborats de forma artesanal, madurat en salat i envasat en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 39 Punts de la targeta. El total del carret 39 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,04 €.


3,92 € amb impostos

78,40 € per Kg

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

Filets de anxova (Engraulis encrasicolus), boneless, ja sense a partir de les captures realitzades amb les arts tradicionals de la pesca és controlat a la badia de Biscaia (Zona FAO 27.VIII.c). Elaborats de forma artesanal, madurat en salat i envasat en oli d'oliva verge extra de l'agricultura ecològica certificada. Aquests filets no estan sotmesos a processos de esterilització, la seva conservants naturals són la sal i l'oli, de manera que és recomanable mantenir-los en un lloc fresc i a baixa temperatura. Espanyol autoritat de control de la producció ecològica: CRAEGA ES-ECO-022-GA. Procés d'ingredients orgànics, i la traçabilitat de la pesca és controlats i certificats per BCS Öko-Garantie. Produït segons el reglament Europeu de la UE 834/2007 art. 23. Ingredients: Filet d'anxova*60%, oli d'oliva verge extra* un 38%, la sal del mar. (*) Procedent d'agricultura ecològica.

Opiniones

23 altres productes en la mateixa categoria: