Productes visitats

De fajol
La Finestra Sul Cielo
El blat sarraí o Fajol, tot i que es considera un cereal,...
Código GTIN : 8436545621349
Referencia producto : 1067-500gr-LaFinestraSulCielo
Texto Nuevo
Categoría : Cereals
Precio : 2.99
Stock :   Falta de existencias

Alimentació>Cereals i Llavors>Cereals>De fajol

De fajol

1067-500gr-LaFinestraSulCielo

Nou producte

El blat sarraí o Fajol, tot i que es considera un cereal, realment no és, que pertany a la família de tipus de polygonaceae. És originari de l'Àsia Central. El seu contingut en vitamines del grup B, juntament amb el seu contingut en ferro són bons aliats contra l'Anèmia. És un aliment ric en oleic, linoleic, palmitic...

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

En comprar aquest producte pot recollir fins a 29 Punts de la targeta. El total del carret 29 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,03 €.


2,99 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA10%

Més informació

El blat sarraí o Fajol, tot i que es considera un cereal, realment no és, que pertany a la família de tipus de polygonaceae. És originari de l'Àsia Central. El seu contingut en vitamines del grup B, juntament amb el seu contingut en ferro són bons aliats contra l'Anèmia. És un aliment ric en oleic, linoleic, palmitic i linolènic, blat sarraí o fajol ens ajuda en la lluita contra el colesterol i les malalties cardiovasculars. Cereals és un energètic i nutritiu. Ideal en els països freds o a l'hivern i és molt convenient per a la gent gran, els nens i convalescents. No és recomanable tenir-lo a la nit en grans quantitats, perquè tot i que no és excitant, dóna una gran quantitat d'energia. No conté GLUTEN.

Opiniones

9 altres productes en la mateixa categoria: