Aromàtiques i Germinats

Productes visitats

Julivert Fresc
Aromáticas Vivas
El julivert és una planta herbàcia que pertany a la...
Código GTIN : 1429318594749
Referencia producto : 1891-Manojo
Texto Nuevo
Categoría : Aromàtiques i Germinats
Precio : 1.90
Stock :   Disponible

Fruites i Verdures>Julivert Fresc

Julivert Fresc

1891-Manojo

Nou producte

El julivert és una planta herbàcia que pertany a la família umbelliferae biennal que es cultiva per el sabor i aroma de les seves fulles. Prefereix un clima càlid, però resisteix el fred. El julivert és una herba popular i conegut per tots i que sempre està present a la cuina. És un aliment molt valuós...

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 18 Punts de la targeta. El total del carret 18 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 0,02 €.


1,90 € amb impostos

Calificaciones y evaluaciones de los clientes

Nadie ha efectuado una evaluación
en este idioma

Especificacions

Tipo de IVA4%

Més informació

El julivert és una planta herbàcia que pertany a la família umbelliferae biennal que es cultiva per el sabor i aroma de les seves fulles. Prefereix un clima càlid, però resisteix el fred. El julivert és una herba popular i conegut per tots i que sempre està present a la cuina. És un aliment molt valuós en termes del seu valor nutricional, ja que és ric en vitamina C, calci, ferro i vitamina A. Com hem dit abans, el julivert és una herba àmpliament utilitzats per l'olor tan agradable i amb unes fulles de gairebé indispensable a la cuina per a la realització de nombroses i diverses preparacions. Un dels seus usos més comuns és picada amb altres herbes i l'all picat, la qual és utilitzada per gust preparacions de carn i verdures. On aquest condiment és present serà detectat immediatament per la seva intensa i temptadora aroma.

Opiniones